ANDA INGIN BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI (OEM)???

TAHNIAH!!!!
KERANA ANDA TELAH MENJUMPAI KILANG OEM YANG TEPAT UNTUK PRODUK ANDA. SELANGKAH SAHAJA LAGI UNTUK ANDA MENJADI SEBAHAGIAN USAHAWAN YANG BERJAYA DENGAN PRODUK JENAMA SENDIRI.
 

Cipta Success Marketing

 

SIAPA CSM?


CIPTA SUCCESS MARKETING (CSM) merupakan syarikat pengilang dan pengedar produk minuman berasaskan susu kambing di Malaysia. Perniagaan syarikat ini telah diterajui lebih daripada 10 tahun sejak tahun 2005. CSM ditubuhkan pada bulan Mac 2005 dan 100 peratus milik penuh bumiputera Islam . Syarikat ini berlokasi di Kilang SME Bank Seremban, Lot 39, Jalan Lombong Emas 5, Taman Perindustrian Ringan Tun Dr. Ismail, 70200 Seremban, Negeri Sembilan. Dengan awal penubuhan syarikat ini di awal tahun 2005, CSM hanya memunyai 3 kakitangan sahaja untuk menggerakkan syarikat pada ketika itu. Walaupun sudah lebih 12 tahun CSM ditubuhkan, CSM telah mempunyai lebih 30 kakitangan untuk memberi yang terbaik kepada penggemar produk keluaran dari kilang CSM.  Setelah lebih 12 tahun berada di pasaran Malaysia, produk keluaran dari kilang CSM semakin hari semakin mendapat sambutan yang memberansangkan daripada rakyat Malaysia. CSM merupakan kilang pengeluar produk jenama Tok' Ali yang berada di pasaran. Sehingga 2017, terdapat lebih 10 jenis produk keluaran Tok' Ali yang di hasilkan dari kilang CSM dan mendapat sambutan dari pengguna di Malaysia seperti susu kambing, kopi, koko, oat dan sebagainya. CSM berkepakaran dalam menghasilkan produk berasaskan susu kambing di mana permintaan pengeluaran produk susu kambing di Malaysia semakin hari semakin meningkat. Pada tahun 2012, CSM mengorak langkah lebih jauh untuk membuka peluang kepada usahawan untuk mengeluarkan produk jenama sendiri yang lebih dikenali sebagai OEM. 

 
Apa itu OEM? OEM adalah singkatan ORIGINAL EQUIPMENT MANUFACTURE (OEM) bermaksud pengeluar (pengilang) yang membuat produk untuk usahawan lain bermula dengan penyediaan produk, pembungkusan sehinggalah kepada penghantaran terus kepada usahawan yang menempah produk jenama sendiri. Kami hanya menyediakan produk mengikut kehendak usahawan termasuk rekaan jenama sendiri, kotak, dan produk sendiri. Dengan hasil kejayaan dan permintaan penjualan yang tinggi dari pelanggan maka syarikat CIPTA SUCCESS MARKETING (CSM) telah membuka peluang kepada usahawan/syarikat yang berminat untuk membuat produk susu kambing berjenama sendiri secara kontrak pengilang (OEM) sekaligus dapat membantu bumiputera meningkatkan status ekonomi mereka. Produk boleh di keluarkan mengikut citarasa konsultan kilang atau pilihan anda sendiri. Kami sedia berbincang untuk mengeluarkan produk tersebut berasaskan kepada 3 bahan utama berasaskan susu kambing, kopi dan koko. Sekiranya pihak usahawan mempunyai idea atau cadangan yang lain, pihak CSM sentiasa terbuka untuk berbincang untuk mengeluarkan produk jenam sendiri dari pihak usahawan tersebut. Dengan 7 tahun kemahiran yang dimiliki pihak CSM dalam bidang pengeluaran produk jenama sendiri OEM, pihak CSM sentiasa akan membantu para usahawan yang baru ingin memulakan perniagaan. Sehingga tahun 2017, lebih 70 usahawan yang telah berjaya bersama produk jenama sendiri (OEM) keluaran CSM.
 
Khidmat produk jenama sendiri (OEM)
Hubungi 019 812 3025

 

APA YANG ANDA AKAN DAPAT APABILA MEMBUAT PRODUK JENAMA SENDIRI (OEM) DARI CSM??
 
1) Produk Jenama Sendiri
2) Menjana Pendapatan
3) Pengurusan Produk Sehingga Siap
4) Khidmat Konsultan Percuma (Pihak Pengurusan Tertinggi CSM Mempunyai Pengalaman Lebih 30 Tahun Dalam Dunia Marketing).
  
KHIDMAT KAMI :
1) Berasaskan produk minuman
2) Mengeluarkan produk  berasaskan 3 bahan utama iaitu susu kambing, kopi dan koko. 
3) Mengikut citarasa anda atau konsultan dari kami.
4) Mereka bentuk kotak untuk produk anda.
5) Setiap produk mendapat pengiktirafan HALAL oleh JAKIM.
6) Menguruskan produk siap dan separa siap.
7) Menguruskan pembungkusan dan pengurusan produk.
 
Khidmat Produk Jenama Sendiri (OEM)
Hubungi 019 812 3025
Mengapa Anda Perlu Pilih CSM??
 
1- CSM sudah 7 tahun berpengalaman dalam menghasilkan produk jenama sendiri (OEM) berasaskan susu kambing, kopi, koko, oat dan sebagainya di Malaysia.
2- Sudah melahirkan ramai usahawan produk jenama sendiri (OEM) yang berjaya sehingga kini.
3- Anda juga mempunyai peluang yang cerah untuk berjaya seperti usahawan produk jenama sendiri (OEM) yang bersama kami.
4- Akan mendapat konsultan secara PERCUMA dari pihak CSM di mana pihak pengurusan tertinggi CSM mempunyai pengalaman lebih 30 TAHUN dalam dunia marketing di Malaysia.
5- Produk keluaran CSM menepati citarasa pengguna di Malaysia.
6- Kilang produk jenama sendiri (OEM) susu kambing terbaik di Malaysia
7- Pihak CSM berminat menjalankan perniagaan "long term' dengan usahawan yang meghasilkan produk jenama sendiri (OEM).

 
Khidmat produk jenama sendiri (OEM)
Hubungi 019 812 3025
Copyright ©2017 Cipta Success Marketing, All Rights Reserved.
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini